Autoverhuur Beiroet

4.6 / 5

Gebaseerd op 802 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Beiroet
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Beiroet huurauto - reisinformatie

Beirut Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Beirut. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Beirut en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Beirut Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Beirut over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Beirut. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Beirut.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Beirut. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Beiroet is de hoofdstad en de grootste stad van Libanon. Er is geen recente volkstelling geweest, maar de cijfers voor 2007 varieerden van iets meer dan 1 miljoen tot 2,2 miljoen als onderdeel van Groot-Beiroet, waarmee het de op twee na grootste stad is

Beiroet stond ooit bekend als 'Parijs van het Midden-Oosten', na de Tweede Wereldoorlog werd de hoofdstad van Libanon een toeristische bestemming en een financieel centrum, bekend als 'Parijs van het Midden-Oosten' vanwege de Franse aanwezigheid en het levendige culturele en intellectuele leven .

De stad ligt op de top van twee heuvels, al-Ashrafiyah (Oost-Beiroet) en al-Muajay al-Beirut (West-Beiroet), als een ongeveer driehoekig schiereiland dat uitsteekt in de zee. In het directe achterland is er een kleine kustvlakte (Al-Sā-grond) die zich uitstrekt van de monding van de Nahr al-Kalb (Dog River) in het noorden tot de monding van de Nahr al-Dāmūr (Damur-rivier) in het zuiden.

Een paar uitstekende musea zijn de belangrijkste bezienswaardigheden, maar het ontdekken van het karakter van de verschillende buurten, een wandeling langs de waterkant en een duik in het prachtige restaurant en nachtleven van de stad zijn grote attracties.

Gemiddeld wegen de Libanese maaltijden, fruit, groenten, rijst en brood zwaarder dan de hoeveelheid geconsumeerd vlees. Het meest geconsumeerde vlees, gevogelte en lamsvlees vormen echter enkele van de meest voorkomende gerechten in de regio. Het nationale gerecht, kibbeh, is gemaakt van gemalen lamsvlees en gekraakte tarwepasta

De keuken van Beiroet wordt niet alleen beïnvloed door invloeden van buitenaf: oude lokale recepten werden in heel Libanon van generatie op generatie en van gemeenschap op gemeenschap doorgegeven. Totdat ze uiteindelijk in de hoofdstad aankwamen, trok Dishes door dorpen en steden, meegesleept door economische migranten of de intern ontheemden.

Hamra staat bekend als het eerste feestdistrict van Beiroet en de Ferdinand Bar doet er alles aan om het gebied zo levendig te houden als Gemmayzeh en Mar Mikhael. Het neemt zijn taken serieus zonder pretentieus te zijn, onder de slogan "Wees verliefd op een leven - elke minuut ervan." Een combinatie van muziek uit de jaren 80 en 90 klinkt zachtjes op de achtergrond terwijl drinkers genieten van de witte ruis van Ferdinand's notorio

Uitgaan in Beiroet is het hele jaar door een probleem, maar in de zomer, wanneer de meeste uitgaansgelegenheden van de stad verhuizen naar de BIEL Waterfront (ook wel bekend als de Nieuwe Corniche), worden de nachten echt een knaller. Er is niets dat u ervan weerhoudt om van het Beiroet-juweel te genieten. Het prachtige openbare strand is voor iedereen toegankelijk. Kijk door het helderblauwe water terwijl je langs de kust loopt.

Sommige grote autoverhuurbedrijven in Beiroet bieden huurcontracten aan voor eenrichtingsverkeer. Eenrichtingsverhuur is wanneer de auto op één locatie wordt gehuurd en de auto op een andere wordt ingeleverd. In de meeste gevallen, als u het voertuig naar een andere locatie wilt terugbrengen, kan de autoverhuurder een extra vergoeding in rekening brengen. In de voorwaarden wordt vermeld of de eenmalige vergoeding is inbegrepen in de huurprijs.

De autoverhuurgids heeft veel grote en kleine autoverhuurbedrijven, elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden. We raden u aan de specifieke voorwaarden altijd zorgvuldig te lezen en te lezen voordat u een huurauto boekt. Ons callcenter is 7 dagen telefonisch of chats beschikbaar als u vragen heeft over de voorwaarden, wij helpen u graag verder.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Beiroet

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Beiroet

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Beiroet:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 62697 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 27 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.7 (121)
  Vanaf $ 52974 /dag

Kaart met huurauto locaties in Beirut

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Beirut.

Locaties in Beirut

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Beirut:

Andere autoverhuur locaties in Beiroet

Wij bieden de volgende Beiroet autoverhuur locaties