Libanon Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Libanon

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$22
PER DAG
19
PER DAG
Libanon Autoverhuur - Vanaf 22 USD / Vanaf 19 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Libanon

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Libanon

4.7 stars

4.7 / 5.0
Gebaseerd op de reacties van 21 op onze klantenquête..

4.7 stars 4.7 stars 4.7 stars 4.7 stars 4.7 stars 

Excellent service without any problems when picking up the car on time and in great condition

-

De Libanon Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Libanon.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Libanon en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Reisgids van Libanon

Voordat u een reis gaat ondernemen naar Libanon, is het verstandig om u te verdiepen in het land. Libanon staat officieel bekend als de Republiek Libanon. Het is gelegen op de punt van het samenkomen van het Arabische achterland en het Middellandse-Zeegebied. Dit draagt vooral bij aan de religieuze en etnische diversiteit die u kunt ervaren in Libanon. De hoofdstad van Libanon is Beiroet.

Libanons vervoersvoorzieningen

De gateway naar Libanon is de internationale luchthaven van Beirut Rafic Hariri in het zuiden van de voorsteden van Libanon. Het is ook mogelijk om Libanon via veerboten te bereiken via de haven van Beiroet. U kunt ook reizen via Cypres met een Veerboot of reizen via Damascus.

Vanaf de luchthaven of haven zijn er een groot aantal opties om naar uw bestemming te komen.

Bus vervoer in Libanon

Er zijn bussen in Beiroet die verbinding met verschillende steden in Libanon en Syrië maken. Bussen zijn zeer populair in Libanon en bussen vertrekken naar andere bestemming kunnen worden gevonden op verschillende busstations. Het is raadzaam om de van bestemming te bevestigen  vóór het instappen van een bus.

Taxi's in Libanon

Taxi's zijn ook heel gebruikelijk in Libanon. Ze kunnen vrij duur zijn en het is aan te raden om het eens over een prijs, voordat u instapt. Dit om misverstanden te voorkomen. Er zijn ook dienst taxi's, waar verschillende pendelaars een taxi delen. Het is belangrijk om te vragen of het een particulier of service taxi voor de hand.

De service taxis reizen naar specifieke bestemmingen. Daarom moet u bevestigen dat het inderdaad de route naar uw bestemming is, voordat u in één krijgt. Service taxi's werk meer als bussen.

Autoverhuur in Libanon

Met alle de ongemakken die met andere wijzen van vervoer in Libanon komen kunnen, is de meest handige manier om te reizen rond Libanon door Autoverhuur. Er zijn nogal een aantal redenen waarom u een huur auto moet nemen terwijl u in Libanon bent. Zij omvatten:

 • Kunt u een scala aan autoverhuur bureaus vinden op de luchthaven
 • Gemakkelijk mobiliteit 24 uur per dag
 • Autoverhuurbedrijven bieden een breed scala van auto's waaruit u kunt kiezen, zodat u eenvoudig  het gewenste automodel vindt, een die past bij uw behoeften
 • Het is mogelijk om goedkoop een auto te huren bij agentschappen in de hele Libanese hoofdstad Beiroet
 • U krijgt bij de meeste autoverhuur bedrijven de mogelijkhied om de auto op e halen en achter te laten op de luchthaven.
 • U kunt rondtoeren Libanon in uw eigen en tempo

Plaatsen op tour in Libanon met uw huurauto

De plaats l'Etoile - geniet van een geweldige maaltijd of een kopje koffie op deze terrasjes. Er zijn ook heel wat restaurants, evenals hangout plaatsen in Beiroet voor alle leeftijden. Liefhebbers van het nachtleven kunnen ook genieten van een breed scala aan bars, nachtclubs, voor alle budgetten en stijlen.

Bezoek een van de grootste archeologische sites, de Al Bass archeologische site en Bekijk de necropolis, evenals de enorme monument dat leidt tot de Romeinse weg. U kunt het land niet verlaten zonder een bezoek aan de tempel van Baalbek die tot de mooiste en grootste Romeinse ruïnes behoort.

Natuurliefhebber , u kunt ook de natuurlijke wereld gaan bekijken, de Jeita Grot waar ude kans krijgt om te genieten van twee grotten. Dit is de ultieme bestemming als u een wereld van mysteries rondom de kern van de aarde te ontdekken.

Alleen met een autoverhuur kunt u volop genieten van de geweldige decors die Libanon te bieden heeft.

De Libanon Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Libanon over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Libanon.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Libanon.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Libanon. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Libanon met dagprijzen

  Luchthaven
  • Beirut Luchthaven
    Stad

   Een deel van Ecommerce Group Ltd